Nyaralás - Poreč

Porec - információk

Porec bemutatása

Porec bemutatása^

Az Isztria-félsziget és Horvátország egyik legismertebb turisztikai célpontja Porec, ahol minden megtalálható az ideális nyaraláshoz, akár baráti társasággal, akár családostul érkezünk. A több mint két és fél évezredes múlttal rendelkező város műemlékeiről legalább annyira híres, mint elbűvölő sétányairól és csodaszép strandjairól. Porec: kemping, hotel, apartmanok - és minden ami lényeges lehet, oldalunkon megtalálható.

Porec a Wikipédiából

A város az Isztriai-félsziget nyugati részén a tengerparton fekszik. Megközelíthető közúton az A9-es autópályáról letérve a 302-es főúton, vagy alsóbbrendű utakon. Vasúti kapcsolata 1935-ben megszűnt Piranon át Trieszt felé. A vasútvonal helyén hegyi kerékpáros túraútvonal található.

Videók

 • Új

  Új

 • teszt

  teszt

 • exo

  exo

 • Új
 • teszt
 • exo

Időjárás

2019. december 17., kedd
Lázár, Olimpia
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Szponzorált linkek

Hirdetés

Utazási információk

Közlekedési információk

Útvonal: Budapest - Nagykanizsa - Letenye - Zágráb - Rijeka - Matulji - Učka alagút - Kanfanar - Poreč

Porec strandjai

A kristálytiszta víz, a kitűnően kialakított öblök, és az apró kavicsos partszakaszok az igazi védjegyei Porec városának. Az üdülőhely legnépszerűbb partja, a Városi strand a település központjában található. Porec déli részén terül el Brulo, mely az egész Adria egyik legszínvonalasabb kialakított tengerparti szakasza, de szintén délen található a Kék Lagúna, mely csodálatos sétányával lehet hívogató a turisták számára. Porec strandjai mind jól felszereltek, és sportolásra is alkalmasak.

Legközelebbi települések

Novigrad

Novigrad az Isztriai-félsziget nyugati partján Umag és Poreč között fekszik. A falakkal körülvett óváros, és az újabb építésű része egy kis félszigeten, a Mirna torkolatának északi bejáratánál fekszik. Novigrad részletes bemutatása, látnivalók, strandok, szálláslehetőségek, képek, videók, gasztronómia, rendezvények, sportolási lehetőségek, kulturális örökségek bemutatása.

Novigrad magyarul

Novigradi utazásNovigrad az Isztriai-félsziget nyugati partján fekszik Umag és Poreč között. Rövid történelmi áttekintés, és információk arról, hogy mit érdemes megtekinteni.utazasvideo.com

Vrsar

Vrsar isztriai halászfalu Poreč és Rovinj között kb. félúton a part mentén. Domboldalra épült, szűk sikátorokkal szabdalt óváros, fehér tornyú templom a dombtetőn, középkori várfal- és bástyamaradványok. Az átlagos isztriai szezonbéli mennyiséghez képest közepes mennyiségű turista. Saját sport-repülőtér (ejtőernyő, sétarepülés), a város kőfejtője évente szobrásztábornak ad otthont.

Szponzorált linkek